Gratis schaatsles voor ouder en kind(deren)

Op zaterdagmiddag 11 november kunnen (groot)ouders samen met hun kinderen van 14.00 tot ca 15.00 uur met elkaar een gratis schaatsles volgen bij Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge op de Vechtsebanen in Utrecht. De deelnemers dienen alleen de toegang tot de ijsbaan zelf te betalen. Ervaren instructeurs staan dan klaar om ouder en kind een stukje op weg te helpen om, als het zover is, samen een tochtje op natuurijs te kunnen schaatsen.

Iedere zaterdagmiddag gaan er al heel veel jongens en meisjes naar de ijsbaan in Utrecht om schaatslessen te volgen. Echter, je kind met een vereniging naar een ijsbaan sturen is een hele stap. Hoe ziet het gebeuren op zo’n baan er uit; wie zijn de begeleiders; hoe veilig is het; hoe wordt er les gegeven? Om ‘niet over een nacht ijs te gaan’ en al deze en andere vragen te beantwoorden organiseert Lek en Linge het gratis familieschaatsen/ouder & kind schaatsen.

U kunt zich aanmelden voor de familielessen door een email te sturen naar ssvlekenlinge@hotmail.com of het contactformulier op deze website te gebruiken en krijgt dan vervolgens de nodige gegevens.