Coret fysiotherapie verlengt sponsorcontract

Verheugend nieuws: We zijn blij om te kunnen melden dat kledingsponsor ‘Coret fysiotherapie’ het sponsorcontract met een jaar heeft verlengd. Het logo op onze kleding straalt deugdelijkheid en kwaliteit uit, eigenlijk precies zoals we het graag wensen.

In principe is Coret een fysiotherapie praktijk, maar die term dekt niet meer geheel de lading. Als grootste praktijk van Culemborg zijn er 8 fysiotherapeuten, die allemaal hun eigen specialisme hebben. Daarom wordt u een breed aanbod van geregistreerde specialismen aangeboden om u gericht en doelmatig in de praktijk van dienst zijn!

Coret Fysiotherapie heeft twee lokaties in Culemborg. In het centrum /EVA-Lanxmeer/ Terwijde in het nieuwe zwembad De Waterlinie, Multatulilaan 5a en in de nieuwbouwwijk Parijsch aan de Prijsseweg 77.

U kunt bij Coret terecht voor klachten aan houdings- en bewegingsapparaat. Bijvoorbeeld bij sportblessures, als u door uw rug bent gegaan of al jaren bekend bent met reuma. Het is ook geen probleem om bij u aan huis te behandelen, bijvoorbeeld als u net een operatie heeft gehad aan een heup of knie.