De coolste ijsbaan van de Betuwe


Wij willen onze ijsbaan ’s avonds flink gezelliger en aantrekkelijker maken en daarvoor hebben we een beroep gedaan op het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’ van de Rabobank. Rondom de ijsbaan willen we zowel sfeervolle als duurzame verlichting met ledlamp-bolletjes aanbrengen. Net zoals vroeger de ijsbaan op de stadsgracht verlicht was.

Stem op ons project
Het is wel nodig dat je daarvoor een stem op ons project uitbrengt. Dat kan als je lid bent van de RABO-bank.  In de maand april kan je stemmen. Doen!!! Stem hier!

 

De coolste ijsbaan van de West-Betuwe
Wij willen graag de ‘s avonds met sportveldverlichting nu nog wat saaie ijsbaan met prikslangverlichting omtoveren tot een sfeervol gebeuren. Led-lampbolletjes zijn duurzaam in gebruik en maken er een sfeervol schouwspel van. Amsterdam pretendeert in het Olympisch Stadion de coolste ijsbaan van Nederland te hebben, wij zouden graag de coolste ijsbaan van de Betuwe willen creëren, die uiteraard voor iedereen toegankelijk is. Wij hebben al vroeg ijs, en afgelopen net-niet winters is er bij ons op de baan toch geschaatst.

Met uw steun gaat het ons lukken
Verenigingen en stichtingen konden afgelopen periode een project indienen. Als lid van Rabobank West Betuwe mag worden meebeslist hoe het sponsorbedrag wordt verdeeld door het uitbrengen van een stem op twee regionale projecten. Hoe meer stemmen een project ontvangt des te hoger de bijdrage wordt.
Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge is een van deze verenigingen. Een van de belangrijkste doelstellingen is het schaatsen in onze regio te promoten en te bevorderen. Wij doen dat onder andere door de 500 meter lange skeelerbaan ’s winters onder water te zetten en het ijs bij nacht en ontij te verzorgen. Graag willen we het gebruik ervan bevorderen door de baan een gezellige en sfeervolle uitstraling te geven. Hoe meer stemmen we ontvangen, des te groter wordt de kans dat ons dat gaat lukken!

Breng uw stem uit