Diplomaschaatsen altijd weer spannend

De jeugd heeft met het diplomaschaatsen voor deze winter afscheid genomen van de ijsactiviteiten. Een mijlpaal voor de club, maar ook zeker voor de jongens en meisjes, die het soms maar een spannende aangelegenheid vonden. Maar natuurlijk bovenal inspannend.

Dione als een speer bij de slalomproef

De slalomproef en de start- en remproef waar toch wel wat techniek bij kwam kijken en ook wel veel geduld voordat iedereen aan de beurt geweest was. En niet te vergeten de rondenproef. Veel rondjes en ook nog eens op snelheid. Niet voor iedereen een eitje.

Aniek en Eline klaar voor de rondenproef

Maar we hebben het gehaald, mede natuurlijk dankzij de aanmoedigingen van onze trouwe supporters langs de kant. Nu was de temperatuur goed, maar van de winter was het natuurlijk best wel eens frisjes.

Ines en Angelique bij de rondenproef

Tot de diplomauitreiking blijft het nog wel even spannend welk diploma er is gehaald. Is het de Schaatsproef (SP) of is het er eentje uit de categorie A-F?
Na de Pasen starten we op de skeelerbaan met de skatelessen. Voor de ontwikkeling van de (schaats)techniek is het ontzettend goed om daar aan mee te doen! Op 15 april is er de Opendag.

Kom op Floris!

Klaar voor de start Ines en Evy?Zo gaat ie goed Ruben!

Kom op Sietse, je kan het!

Zie voor meer foto’s het fotoalbum