Eigen outfit voor schaatsjeugd

      Geen reacties op Eigen outfit voor schaatsjeugd

Met een brede lach op hun gezicht namen de jongens en meisjes van ons jeugdschaatsen hun nieuwe jasjes in ontvangst. Nu horen ze er op de ijsbaan echt bij. De presentatie vond plaats bij Fysio van de Berge die de aanschaf mede mogelijk heeft gemaakt.
We geven nu voor het tweede jaar jeugdschaatslessen, waarbij het aantal deelnemers flink is gegroeid. Op een speelse manier wordt de kinderen echt schaatsen geleerd, zodat ze als er natuurijs komt ook echt goed uit de voeten kunnen en uiteindelijk ook mee kunnen om een tochtje te maken en daar plezier aan kunnen beleven. Aansluiten is nog steeds mogelijk.
Tijdens het jeugdschaatsuur op de kunstijsbaan in Utrecht schaatsen er wel zo’n 350 kinderen in het rond. Voor de trainers is het dan wel zo prettig als de kinderen eenvoudig herkenbaar zijn. Door de hesjes van Stehman Sport die werden gebruikt was dat al geen probleem, maar nu zijn ook de clubkleuren nog eens prominent aanwezig. De hesjes worden nu weer ingezet voor de spelvormen. Na een woord van dank en de overhandiging van een mooie bos bloemen gingen de kinderen graag in hun nieuwe outfit op de foto, eerst tussen de apparaten van de fysio en later voor het pand. Trouwens, Fysio van de Berge heeft een uniek sportblessure inloopuur, waar je zo binnen kan lopen voor een eerste advies.