Ereplaatsen in vakantieperiode

      Geen reacties op Ereplaatsen in vakantieperiode

Om te beginnen de vaststelling dat door de spreiding de vakantieperiode soms wel erg lang uitvalt en als je dan aan het eind daarvan een verslagje wil maken er wel erg diep in het geheugen moet worden gegraven. Waarvan akte.

Het meest recente is afgezien van de marathon in Poederooijen, het NK in Rijssen geweest. Van onze club deden daaraan mee, Floris Verploeg (bij de Kadetten), Fleur Veen (dames senioren, Team A6) en Marc Middelkoop (heren senioren, Team A6).

Floris door de bocht

Met alleen de wedstrijd in Rotterdam in de benen was het voor Floris als eerstejaars kadet op de piste toch wel wennen. Bij de afvalwedstrijd werd hij niet onverdienstelijk zesde.

Fleur op kop van het peloton

Fleur pakte brons op de 1000 meter en toch wel mooi zilver bij de afvalwedstrijd. Als pleister op de wonde is Fleur al wel geselecteerd voor het EK eind september.

En hier Marc op de kop

Na eerder bij de marathon in Rotterdam vierde te zijn geworden herhaalde Marc dit op het NK bij de afvalwedstrijd. De puntenkoers was na een valpartijtje voor Marc vlug over.

Nog wat langer geleden was daar op 8 juli de wedstrijd om de Jumbocup in Oudewater. Met een flink delegatie (Merle, Annelieke, Lonneke, Yfke, Job, Rosanne en Sabine) waren we daar weer van de partij. Dat leverde weer het nodige plezier en heel wat podiumplaatsen op. Op 2 september is de laatste wedstrijd in dit kader.