Floris Verploeg debuteert met 2e plaats bij Jumbocup

Bij de Jumbocup van SVO uit Oudewater heeft Floris Verploeg bij de Pupillen 1 de overstap naar de wedstrijdrijders gemaakt. Hij deed dat meer dan voortreffelijk en behaalde overall een tweede plaats in het dagklassement. En dat alles met een schrikbarende mispeer tijdens de flying lap en op kleinere wielen dan de concurrentie.

Floris mag trots zijn op zijn tweede plaats!

Sietse Verploeg wilde niet achter blijven bij zijn broer en reed bij de aspiranten pupillen 2 een dijk van een wedstrijd en werd met overmacht eerste. Zijn resultaten zouden tussen de wedstrijdrijders niet hebben misstaan. Tot onze verbazing zagen we Sietse zelfs in de basishouding over de baan scheren. Top Sietse!

Dit smaakt naar meer voor Sietse

Bij de kadetten wedstrijdrijders reed Jelmer weer stijlvol over de baan. Zonder misperen en nog een beetje voorzichtig deed hij wat hij kon, echter het verschil in grootte van de wielen ontnam hem de kans op een ereplaats. Maar daar kunnen we iets aan doen, benieuwd naar het volgende resultaat!

Jelmer gaat in de laatste wedstrijd nog wat laten zien!

Om het verhaal compleet te maken moeten we ook Lonneke als de derde deelneemster van de familie Verploeg vermelden. Bij de aspiranten pupillen 3 reed zij dapper haar wedstrijden over de baan. Zij bleef keurig op de been, iets wat niet iedereen kon zeggen. Lonneke is flink aan het oefenen en gaat steeds beter!