Inschrijven voor Skate4daagse van start

Archieffoto

Vanaf nu is het mogelijk voor de jeugd om in te schrijven voor onze Skatevierdaagse. Na het succes van de afgelopen jaren organiseren wij ook dit jaar weer een vierdaagse voor de jeugd van 6 t/m12 jaar. Je hoeft geen lid te zijn en kan inschrijven met een email naar  ssv.activiteiten@gmail.com

Gestart wordt op dinsdag 11 juni en dan kan er vier dagen lang (t/m vrijdag 14 juni) in een super leuke sfeer op de skeelerbaan op sportpark Ter Weijde 10 of meer rondjes worden geskaat en gestempeld.
Op de vier achtereenvolgende dagen begint de activiteit om 18:45 en eindigt om 19:45 uur. Op de slotavond gaan we de prestaties natuurlijk vieren en krijgen de kinderen een echte skatevierdaagse-medaille. Zoals gebruikelijk zijn een helm en andere beschermingsmiddelen verplicht en ook moet je natuurlijk je eigen skates meebrengen. Kinderen die geen lid zijn van onze club betalen € 5 als bijdrage in de kosten, voor de kinderen van de club is de vierdaagse gratis. Natuurlijk is de uitdaging om alle vier de dagen te skaten, maar om een goede reden een keertje overslaan maakt de prestatie er zeker niet minder om.

Archieffoto