Marc Middelkoop start voor sporters trainingsfaciliteit voor kracht en conditie

A.s. vrijdag 15 juni is om 19.00 uur de officiële opening en zijn belangstellenden van harte welkom om de trainingsmogelijkheden met eigen ogen te aanschouwen.
Marc ooit als pupil begonnen bij Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge heeft zich met de nodige nationale titels op zak, in de loop der jaren als inline-skater en schaatser doorontwikkeld tot gewaardeerd lid van de nationale selectie. Maar hij heeft ondertussen ook aan zijn maatschappelijke carrière gedacht. Aan het Midden Nederland Sportcollege heeft hij inmiddels een opleiding tot Sport- en bewegingscoördinator met succes afgerond.
De deel van de boerderij van zijn ouders is inmiddels ingericht om begeleid te kunnen werken aan kracht en conditie op sportgebied. Er kan bijvoorbeeld afgestemd op periodisering worden getraind.
Sporten zonder aanvullende krachttraining is niet meer van deze tijd. Daarom is het fijn dat nu buiten de sportschool een mogelijkheid tot krachttraining wordt geboden die rechtstreeks te koppelen valt aan het bedrijven van welke sport dan ook.
Het kracht- en conditiecentrum van Marc Middelkoop is te vinden aan de Goilberdingerdijk nummer 49 in Culemborg (vlak bij fort Everdingen).