Marc Middelkoop tekent contract Topdivisie

De goede prestaties van Marc afgelopen winter in het marathonpeloton bij de Beloften zijn niet onopgemerkt gebleven. Onlangs zette hij z’n handtekening onder een contract bij het marathonteam Stehmann/Viking, dat ook komende winter in de Top-divisie uitkomt. Marc heeft deze winter als twintigjarige al enkele wedstrijden in de Top-divisie meegedraaid, waaronder de enige marathon op natuurijs in Nederland in Haaksbergen. Hopelijk worden de marathons ook komende winter weer met livestream weergegeven, dan kunnen de prestaties van Marc zelfs vanuit de luie stoel worden gevolgd. Overigens kan dat aanstaand weekend ook al bij de Nederelandse Kampioenschappen Inline-skaten in Wervershoof (baan) en Medemblik (weg) op donderdag t/m zaterdag.
Bij dit alles blijft Marc het inline-skaten trouw en probeert hij zich komend weekend ook te kwalificeren voor het EK en/of WK. En als dat lukt moet er natuurlijk wel naar het programma worden gekeken, want half oktober wordt al weer de eerste marathon geschaatst.

Al met al een mooie (tussentijdse) beloning voor jaren van trainen en van alles opzij zetten! Het wordt weer een mooie winter.

Link naar artikel op SkateNL