Mooie persoonlijke clubartikelen spaaractie PLUS

Clublogo en je eigen naam op de unieke clubartikelen

Vanaf maandag 17 februari kan er bij PLUS Giel Smits Culemborg gespaard worden voor mooie en persoonlijk gemaakte clubartikelen! Sommige artikelen zijn gratis en bij andere moet er een gering bedrag worden bijbetaald. Door mee te doen met de spaaractie steun je ook de club. Bij elk besteld artikel sponsort PLUS Giel Smits Culemborg onze clubkas. Maak alleen al daarom iedereen enthousiast om met je mee te sparen! Spaar jouw spaarkaart vol en ontvang een persoonlijk gemaakt clubartikel.

Spaarkaarten met daarop ook een presentatie van de clubartikelen, die per vereniging verschillen, zijn te verkrijgen bij Rini.

Naast het clublogo kan je op de artikelen je complete naam en soms alleen een korte naam van 4 letters of je initialen laten zetten. Op de voorbeelden staat de naam van ons jeugdlid Romy Jansen, als een van de leden die zich zo geweldig hebben ingezet bij de verkoop van de loten van de Grote Clubactie.

Hoe spaar je mee?
Van 17 februari t/m 12 april ontvang je 8 weken lang bij elke € 10,- aan boodschappen, bij de PLUS Giel Smits Culemborg, een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden (zie het spaarboekje). Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van deze PLUS inleveren. Je krijgt dan een unieke code die je moet invoeren bij de speciale webshop op www.myclubstore.nl/plusculemborg . Daar lees je ook hoe het verder gaat.

Wij wensen je veel spaar plezier!