Opendag 6 april

      Geen reacties op Opendag 6 april

Op de kalender is het voorjaar aangebroken en we krijgen weer zin om te gaan skaten. Op zaterdag 6 april houden we een open dag. Van 14 tot 17 uur ben je van harte welkom op de skeelerbaan op Sportpark Ter Weijde. Je kan er terecht voor informatie over de skatelessen, -trainingen of –onderhoud, maar ook kan de jeugd met vrienden en vriendinnen een proefles volgen of jong en oud kunnen zomaar een keertje op de skeelerbaan skaten. De proefles voor de jeugd begint om 14:30 uur.
De vereniging biedt voor elk wat wils op het gebied van skeeleren/inline-skaten. Zo zijn er lessen en trainingen voor de beginnende en gevorderde skeeleraars van alle leeftijden. Ook kan je bij de vereniging deelnemen aan de zogeheten wedstrijdtrainingen en dan wedstrijden gaan skaten. Maar er is ook een groep die wekelijks de polder in gaat voor het skeeleren van een van de aantrekkelijke routes in het buitengebied.
Als je verhinderd bent om naar de open dag te komen kan je altijd nog aan een proefles op de reguliere trainingen meedoen. Die beginnen weer op maandag 8 april. Let wel, een helm is verplicht, maar tijdens de opendag kan je die eventueel ook op de baan lenen.