Podium voor Floris in Midden Nederland

      Geen reacties op Podium voor Floris in Midden Nederland

Door de coronaperikelen konden er dit seizoen in de Midden Nederland-competitie slechts twee wedstrijden worden geskaat. Sietse en Floris Verploeg en Jelmer de Winter hielden daarbij voor onze club de eer hoog.

Zowel bij de eerste wedstrijd op de piste in Almere (3e) als bij de tweede wedstrijd op de baan in Gouda (2e) wist Floris als tweedejaars Pupil 1 tot tweemaal toe het podium te bereiken. In Gouda won hij de 800 m. Broer Sietse is een jonge eerste jaars Pupil 1 en genoot vooral van de wedstrijden. Jelmer de Winter kwam als eerstejaars bij de Junioren B in actie en werd in Almere eveneens derde. In Gouda eindigde Jelmer bij een mix van junioren en senioren op een zesde plaats.

Sietse meldde vol trots dat zij van de vijftien als team negende waren geworden bij de teamsprint. Het bericht ging vergezeld van een foto met Sietse die het kopwerk deed. Iedere ronde mocht er een teamlid af, waarna uiteindelijk Jelmer de finale reed. Een mooi resultaat voor een dergelijke gemixte samenstelling.