Puzzel-speurtocht op skates

      Geen reacties op Puzzel-speurtocht op skates

Drie weken lang speuren, puzzelen en skaten.
In het kader van de zomervakantie-activiteiten organiseren wij in samenwerking met Plus Giel Smits een leuke, gratis skatespeurtocht voor basisschool-kinderen. De kinderen kunnen de (foto)speurtocht zelfstandig skaten, maar natuurlijk kunnen ook de ouders de kinderen op skates of fiets begeleiden. De route gaat grotendeels over de geasfalteerde fietspaden van de wijk Parijsch en is ongeveer 6,5 km lang. Dus goed te doen voor jong en ‘oud’.

Wanneer?
Vanaf maandag 10 augustus kan de routebeschrijving hier 3 weken lang op onze website worden gedownload (zie de link boven dit artikel). Vervolgens kan de tocht de rest van de maand augustus individueel, op het moment dat het de kinderen uitkomt, worden geskaat. Na terugkomst zorgt Plus Giel Smits voor het weer op peil brengen van de energievoorraad.

Waar
De start van de speurtocht is voor de winkel van PLUS Giel Smits op het Koopmansgildeplein in Parijsch.

Kosten
Deelname aan de tocht is gratis.

Herinering
Als de kinderen de oplossing van de puzzel hebben ingezonden, mogen zij vervolgens een skateclinic op de skeelerbaan komen volgen. Zij krijgen hiervoor van ons een uitnodiging als zij ons de oplossing van de puzzel hebben gemaild. Ook krijgen zij na de clinic dan nog een herinnering aan het skaten van de tocht uitgereikt.

O ja, zorg voor goede beschermingsmiddelen!