Schaatsles kinderen weer van start

      Geen reacties op Schaatsles kinderen weer van start

Met een zomer die maar geen afscheid lijkt te kunnen nemen, denkt nog bijna niemand eigenlijk aan de winter en aan schaatsen. Toch is het al bijna weer zover en gaan de eerste schaatslessen voor de kinderen op zaterdag 29 september al weer van start.
Als je in hun hart zou kunnen kijken, dan zou je zien dat de meeste kinderen toch wel graag goed willen leren schaatsen. Daarom organiseren wij ook deze winter weer jeugdschaatslessen op de kunstijsbaan in Utrecht voor kinderen van ca 6 tot en met 12 jaar. Enthousiaste trainers en begeleiders staan klaar om de kinderen met een gevarieerd lesprogramma de schaatsbeginselen bij te brengen. Het plezier dat de kinderen in de sport beleven staat daarbij voorop!
Er worden meerdere groepen gevormd, die naar schaatsvaardigheid worden ingedeeld. Bij de lessen staat het op een speelse manier aanleren van de schaatsbewegingen voorop. Naast schaatslessen zijn er ook verschillende leuke activiteiten, zoals de feestelijke mini-Elfstedentocht en aan het eind van het seizoen worden er schaatsproeven gedaan waarbij diploma kunnen worden behaald.
Er wordt geschaatst van 16:25 uur tot 17:25 uur op zaterdagmiddag op de overdekte kunstijsbaan van De Vechtsebanen in Utrecht. Het schaatsseizoen loopt van 29 september (dat is al heel snel) tot begin maart.
Omdat de kinderen niet altijd van te voren weten of ze het echt leuk gaan vinden, kan er eerst een proefles worden gevolgd. Voor het vervoer wordt er vooralsnog gecarpoold. Meer informatie, klik hier.