Skate4daagse voor jong en oud

      Geen reacties op Skate4daagse voor jong en oud

Na het succes van vorig jaar organiseren wij ook nu weer een skatevierdaagse voor iedereen die het leuk lijkt om er op skates op uit te trekken. Je hoeft geen lid te zijn. De jeugd kan vanaf 5 september vier dagen lang in een leuke sfeer op de skeelerbaan 10 (= 5 km) of meer rondjes skaten en stempelen. Volwassenen kunnen al vanaf 31 augustus in groepsverband de door de club uitgezette toertochten door het buitengebied skaten.

(jong)Volwassenen De volwassenen bijten op donderdag  31 augustus de spits af. Op donderdag en vrijdag wordt er vertrokken om 19:00 uur vanaf de parkeerplaats (kant Prijsseweg) bij winkelcentrum Parijsch. Op zaterdag vanaf de zelfde plaats, maar dan om 15:00 uur. Op zondag vertrekken we om 9:30 uur vanaf de Bruine Kip aan de Meent in Beusichem. De per keer te skaten afstanden liggen tussen de 20 en 25 km. Een helm is verplicht. De tochten worden voor eigen risico en als zelfstandig verkeersdeelnemer gereden. Eten en drinken neem je zelf mee. Zonder aandenken zijn er geen kosten aan de vierdaagse verbonden.
Voor de routes klik hier

Jeugd De jeugd (6 t/m 12 jaar) start op dinsdag 5 september met hun vierdaagse op de skeelerbaan op sportpark Ter Weijde. Op de vier achtereenvolgende dagen begint de activiteit om 18:45 en eindigt om 19:45 uur. Op de slotavond gaan we de prestaties natuurlijk vieren en krijgen de kinderen een echte skatevierdaagse-medaille. Ook bij de jeugd zijn een helm en andere beschermingsmiddelen verplicht. Kinderen die geen lid zijn van de club betalen een kleine bijdrage in de kosten, voor de kinderen van de club is de vierdaagse gratis. Natuurlijk is het de uitdaging om alle vier de dagen te skaten, maar om een goede reden een keertje overslaan maakt de prestatie er zeker niet minder om.