Uitslagen en PR’s clubwedstrijden september 2019

Op 17 en 18 september was het moment van de tweede ronde PR-wedstrijden van dit jaar. Nog steeds viel er te genieten van goede weersomstandigheden.

In de jongste categorie was er sprake van veel enthousiasme. Sommigen hadden al een PR van een eerdere wedstrijd staan en in veel gevallen werd die verbeterd. En anderen zaten heel dicht bij hun PR in de buurt, wat vaak ook al heel knap is. Maar het belangrijkste is dus toch dat je het leuk vindt om mee te doen! Wat opviel was dat Teun welheel veel van zijn oude PR op de 300 meter wist af te halen. ook Romy leverde zo’n zelfde prestatie.

Net als Teun in de A-categorie wist Emma in de B-categorie alle wedstrijden op haar naam te schrijven. Verder viel Luuk op door twee PR-verbeteringen.

Ook in de C-categorie de nodige PR’s. Jelmer, Ruben en Salma springen eruit met een verbetering op alle onderdelen. De rest zat vaak heel dicht tegen een nieuwe PR aan. Jelmer dook als enige op de 500 meter onder de minuut. Het baanrecord is wat dat betreft met 43.04 nog steeds in handen van Marc Middelkoop.

Meer foto’s vind je in ons fotoboek.