Veel geschaatst dit weekend

      Geen reacties op Veel geschaatst dit weekend

Op het NK-allround voor junioren waren Niels de Kruik en Jelmer de Winter actief.

Na een weekje ziek zijn, werd Niels toch nog knap achtste overall en zelfs tweede op de 500m. Daarmee dwong hij fraai een plaats af voor de Viking-race (een EK). Jelmer zijn wedstrijden gingen niet helemaal naar wens, maar desondanks wist hij als 20e te eindigen nadat hij als 28e binnen gekomen was. En daar was hij heel content mee.

Zaterdag schaatsten Ruben Spithoven en Evy Martens in het recent weer geopende Triavium in Nijmegen. Er moest van baan worden gewisseld in de ritten en dat ging ze goed af. Helaas geen podium, maar wel veel plezier en lekker geschaatst.

Evy, op de achtergrond aangemoedigd door coach Jeroen Spithoven.

Op zondagmorgen in Utrecht de Jumbocup. Helemaal onderaan de uitslagen waarbij opvalt dat Etienne Durwael zichzelf in omloop 3 in de top van de ranglijst terug kon vinden.

Zondagavond. Vanwege ziekte was Floris onze enige vertegenwoordiger bij de marathons in Utrecht. Maar dat kan je dan ook wel aan hem overlaten. In de C2 ging hij met twee ronden voorsprong op het peloton en 1 ronde op zijn twee medevluchters met de winst aan de haal. Chapeau!